SVERIGES STÖRSTA SHOWROOMS FÖR SECOND HAND BRUDKLÄNNINGAR

Vi har brudklänningar i storlek 34 och upp till 56+ där majoriteten av sortimentet är moderna second hand brudklänningar i fint skick, men vi har även ett stort sortiment av helt nya bröllopsklänningar, bröllopssmycken, brudslöjor, underkjolar och bröllopsjackor. 

Vad kan du förvänta dig i vårt showroom?

 Ett stort utbud av second hand brudklänningar - kemtvättade och i fint skick, samt ett lika stort utbud av nya klänningar från kända varumärken
  Eget provrum och gott om plats för att ta med sig sällskap
Helt kostnadsfria provningar - utan köptvång
  Erfaren provhjälp och rådgivning
  Eget skrädderi in house
  Skor, slöja och smycken för att prova ut rätt look

Välj det betalningssätt som passar dig bäst när du handlar din brudklänning hos Bröllopsbruket.

Betala din bröllopsklänning med Swish

Bröllopsbrukets Sortiment

Storlekar

Våra brudklänningar finns i storlekar mellan 34-56+. Vissa showroom har upp till storlek 60. Vår målsättning är att kunna erbjuda brudklänningar för alla kroppstyper och önskemål.

Priser

De flesta av våra second hand brudklänningar ligger i prisspannet 4000 kr – 15 000 kr. Nya klänningar kan ligga på upp till 20 000 kr i nypris.

Modeller

Våra brudklänningar är från de senaste årens kollektioner, både nya och second hand. Majoriteten av klänningarna i vårt second hand sortiment just nu är från 2022.

SECOND HAND BRUDKLÄNNINGAR

Hos Bröllopsbrukets alla showroom hittar du moderna second hand brudklänningar i gott skick och till lägre priser.

Skulle du vilja sälja din brudklänning efter ditt bröllop tar vi gärna emot den igen.

NYA BRUDKLÄNNINGAR

Vi säljer även helt nya brudklänningar från de mest eftertraktade märkena, självklart till bra priser. Oavsett om du köper en ny eller begagnad har du möjlighet att sälja tillbaka den genom oss efter bröllopet.

Sömnadsarbete

Oavsett om du köper en helt ny eller second hand brudklänning brukar ett visst mån av sömnadsarbete behövas. Det kan handla om att lägga in, lägga ut eller lägga upp. Våra kunder får ett mycket förmånligt pris hos vårt duktiga partnerskrädderi. I Göteborg och Umeå har vi eget skrädderi i vårt showroom.

Z

Bra Skick

Alla brudklänningar i våra showroom är kemtvättade och i fint skick. Eventuella skador reparerar vi innan brudklänningen säljs – eller informerar tydligt om vid provning. 

Varumärken

Vi får in nya brudklänningar varje vecka, och kan därför erbjuda en enorm mängd olika varumärken. Zetterberg, by Malina, Pronovias, Ivory & Grace och Bianco Evento är några exempel.
Här visar vi ett axplock av de varumärken som du hittar i våra showroom.

 

 

.

Några varumärken i våra showroom

sincerity-logo
sincerity-logo