Sälj din brudklänning hos Bröllopsbruket

Att sälja vidare din brudklänning hos Bröllopsbruket innebär att du samarbetar med en seriös och trygg partner, som gör allt för att din klänning ska få de bästa förutsättningarna att leva vidare – till ett marknadsmässigt pris.

Vi vet var efterfrågan på just din brudklänning är som störst och placerar den strategiskt i något av våra bröllopsbutiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping eller Umeå.

ANTAL SÅLDA SECOND HAND BRUDKLÄNNINGAR SEDAN 2018

Vi var först på marknaden med storskalig second handförsäljning av bröllopsklänningar. Idag är vi också störst. Genom att sälja vidare din klänning gör du ett hållbart bidrag till bröllopsvärlden. Det enda du behöver göra för att komma igång är att fylla i en säljförfrågan. Vi gör sedan resten av jobbet åt dig och låter din bröllopsklänning exponeras för mängder av blivande brudar.

Tack för att du möjliggör att fler blivande brudar kan göra ett hållbart val!

Rekommenderar varmt Bröllopsbruket! Jag både köpte och sålde min brudklänning i Malmö. Fina prisvärda klänningar, bra service och det gick väldigt snabbt att få min klänning såld igen efter bröllopet! Så fint koncept 🤍

Jamie Andersson

Knappt två månader efter att jag skickat in min klänning blev den såld. Hade själv försökt sälja den till ett betydligt lägre pris. Jag är supernöjd och kan varmt rekommendera Bröllopsbruket.

Malin Kenas

Jag valde att sälja min brudklänning med hjälp av Bröllopsbruket. Fyllde i formuläret på hemsidan och fick fraktpåse med fraktsedel hemskickad. Packade bara klänning i den och skickade iväg paketet, jättesmidigt! Allt funkade super och jag är jättenöjd!

Sara Skogh

SÄLJA BRUDKLÄNNING TILL BRÖLLOPSBRUKET

Du hänger in din brudklänning i vårt showroom.
Vi tar hand om resten.

1. Fyll i säljformuläret

I vårt säljformulär nedan anger du information om din brudklänning och hur du önskar lämna in den till oss.
Vi kontaktar dig inom ett par dagar med bekräftelse på om vi kan ta in din brudklänning. Om klänningen inte är kemtvättad kan du överlåta det till oss för en kostnad på endast 1200 kr.

2. Lämna in din klänning

Om du vill lämna in din brudklänning till något av våra showroom kan du boka en tid via vårt bokningssystem där du väljer den tid som passar dig bäst att komma på.
Om du har valt att skicka in klänningen får du en länk till vår webbshop där du beställer en förbetald fraktetikett som sedan skickas till din mail. Du packar klänningen noggrannt i ett slitstarkt emballage, fäster fraktetiketten på och lämnar in till postombud.

3. Exponering i vårt showroom

Klänningen exponeras i något av våra showroom i upp till 6 månader.
Vi tecknar ett säljavtal där du även har möjlighet att ange en lägsta försäljningssumma om du har önskemål på det.
Bröllopsbruket gör det möjligt för dig att sälja brudklänningen till ett högre andrahandsvärde i våra välbesökta showroom där vi ger alla kunder provupplevelser med VIP känsla.

4. Såld!

När din brudklänning har fått en ny lycklig ägare tar vi kontakt med dig. Vi presenterar försäljningspriset och vi sätter över din andel till ditt konto inom 5 dagar.

Sälj din brudklänning hos oss

Skicka in en säljförfrågan till oss.
Vi behandlar din förfrågan och återkommer till dig inom ett par dagar.

Vår affärsidé

Vi skapar ett högre andrahandsvärde

VI HAR LYSSNAT och pratat med många blivande brudar. De flesta skulle aldrig köpa sin brudklänning genom annons. Samtidigt som majoriteten av de tillfrågade inte skulle ha något emot att köpa en begagnad brudklänning. Det finns en efterfrågan på begagnade klänningar, men inget forum för att smidigt kunna köpa dem. Här finns glappet på marknaden, här fyller Bröllopsbruket en viktig funktion. Vi gör det enkelt för kunden att köpa begagnat.

KUNDRESAN IDAG   Att köpa begagnad brudklänning idag är inte lätt för vare sig säljare eller köpare. Det innebär idag att blivande brud får gå igenom en rad annonser, besöka en mängd olika säljare och sedemera prova sitt livs viktigaste plagg på ett ogramoröst sätt i en främmande kvinnas hem. Detta gör att mängden potentiella köpare av begagnade brudklänningar minskar kraftigt, vilket i sin tur sänker andrahandsvärdet på brudklänningen för säljaren.

VÅRT KONCEPT   Genom att erbjuda våra kunder en exklusiv upplevelse ger vårt koncept det bästa av två världar. Begagnad brudklänning till ett lägre pris än nyvara, ihop med en provningsupplevelse som är unik och överträffar förväntningarna. Så lyckas vi attrahera en stor mängd köpare och så lyckas vi sälja din begagnade brudklänning till ett högre andrahandsvärde än genom annonsförsäljning. Dessutom slipper du själv sätta ut annons, träffa en rad potentiella köpare och stå för provning i ditt hem.

Bröllopsbruket – Vi hjälper dig att sälja din bröllopsklänning