FÖRVARING & BRUDVÄSKOR

En klänningsförvaring kan vara en bra investering innan och efter bröllopet. Köp en klänningsgarderob och håll smuts och annat ovälkomnat borta från din brudklänning! Här hittar du även vackra brudväskor att förvara smink, hygienartiklar eller annat i. Praktisk förvaring för din bröllopsklänning, samt våra populära små väskor för tillbehör eller förvaring för dina bröllopssmycken.

 

bröllopsväskor & klädvård

 • Brudväska i högkvalitativ spets

  425 kr
 • brudväska

  Brudväska med kristall

  395 kr
 • Klänningsgarderob

  249 kr
 • Tvättspray Fresh Linen No. 503, 50 ml

  89 kr

BRUDVÄSKOR OCH KLÄDVÅRD

Att ha en liten brudväska med sig på sitt bröllop är både praktiskt och fint, en bra förvaring för ditt tal, körschema, smink eller hårspännen. Våra brudväskor är utrustade med axelband.
När du ska transportera din brudklänning behöver du något form av klänningsgarderob. Våra klänningsgarderober är perfekta just för deras praktiska handtag, ett upptill och ett nedtill så att du får upp hela klänningen från marken.

Vi säljer även tvättspray med anti statisk effekt för en enklare bröllopsmorgon!

Klänningsgarderob

249 kr

Vår mycket populära och praktiska brudklänningsgarderob skyddar din bröllopsklänning under transporten. Den är en perfekt klänningspåse för din bröllopsklänning och håller både fukt och smuts borta. Den är hela 180 cm lång och har en vidd nedtill vilket gör att den passar även bröllopsklänningar med släp eller fyllig kjol. Köp en påse för din bröllopsklänning, som skyddar både innan, under och efter bröllopet.
Materialet är slitstark non-woven och klänningsgarderoben har en dragkedja som löper hela vägen ner, vilket gör det mycket enkelt att packa in bröllopsklänningen i förvaringspåsen. Ett hål upptill gör att du kan använda galge som du kan hänga brudklänningen och klänningsförvaringen på. Skydda din brudklänning i denna brudklänningspåse.

Produktdetaljer
Material: Non-woven
Storlek: Höjd 180 cm, bredd 60 cm