Gör köpet av brudklänning till en upplevelse

HITTA DIN DRÖMKLÄNNING HOS OSS

I våra mysiga och välkomnande showrooms florerar du bland våra över 100 vackra brudklänningar i olika modeller och från varierande varumärken. De flesta är second hand brudklänningar, tvättade och i välvårdat skick, vi tar även in vissa helt nya bröllopsklänningar.
Våra provrum är väl tilltagna och elegant inredda. Hos oss kan du dessutom prova bröllopsklänningen ihop med brudslöja, bröllopssmycken och skor, för att hitta rätt look!

Det finns gott om plats för dig som vill ta med smakråd och göra provningen till en oförglömlig upplevelse.

Vi får in nya brudklänningar varje vecka och våra provningar är helt kostnadsfria!

Vad kan du förvänta dig i vårt showroom?

  Helt kostnadsfria provningar - utan köptvång
  Eget privat provrum och gott om plats för att ta med sig sällskap
  Över 100 second hand brudklänningar - kemtvättade och i fint skick
  Erfaren provhjälp och rådgivning
  Eget skrädderi in house
  Skor, slöja och smycken för att prova ut rätt look

GOOD TO KNOW!

VIP - PROVNING

Vill du göra din provning till något alldeles extra?
Boka VIP-provning för dig och dina vänner!

 

Om VIP

– Ni har 1,5 h till förfogande
– Bubblig dryck
– Lyxig choklad
– Ta med dig upp till 8 smakråd

Pris 500:-

PIMPA & PRÄGLA

Vår duktiga skräddare hjälper dig att få brudklänningen precis som du vill ha den. Vill du lägga på lång ärm? Ändra djupet i ryggen? Ta bort släpet? Kanske återanvända detaljer från mormors brudklänning? Det finns något alldeles unikt i att sätta sin egna prägel på ting från förr.
Bara fantasin sätter gränser.

Bästa stället! Otroligt mysig lokal, avslappnat, hjälpsam personal och väldigt bra priser. Så glad att jag bokade en VIP-provning här, det var verkligen värt var enda krona!.

Hittade min drömklänning och fick dessutom en goodiebag!

Lisa Eskeilse

Besökte Bröllopsbruket för provning med ett sällskap om fyra under en dag med relativt många andra sällskap på plats. Fick ett så trevligt bemötande direkt när vi kom in! Jag som har storlek 36/38 hittade flera klänningar att prova. Hade själv inte någon uppfattning innan om vad jag var ute efter och tycker att jag hade många fina alternativ. Personalen var så hjälpsamma samtidigt som vi kunde vara lite självgående och florera bland klänningarna. Jag hittade min klänning! Rekommenderas varmt!

Elin Tegström

Tillfället då jag först var där och köpte min klänning, blev jag och mina väninnor så väl bemötta och det blev en sådan mysig upplevelse! Så otroligt bra urval av klänningar även i större storlekar! Jag var sedan även där för att träffa skräddaren och hade då en jättebra upplevelse också. Personalen är så trevliga, professionella, och gjorde att man kände sig bekväm. 10/10, kan VERKLIGEN rekommendera till andra som är på jakt ut efter sin klänning!

Rebecca Carlson

Några varumärken i våra showroom

I varje showroom hänger det ca 100 brudklänningar eller mer att välja bland. Alla våra klänningar är kemtvättade och i nyskick från de senaste säsongerna.

sincerity-logo
sincerity-logo

Köpvillkor Bröllopsbruket

Trygga och ärliga affärer
Vår ambition är att sälja rena, fräscha, hela och trendaktuella brudklänningar. Vi är noggranna med vilka begagnade brudklänningar vi tar in och granskar varje klänning noggrant och i detalj. Vi har ett ansvar att ge dig all information som du har rätt att veta ifall bröllopsklänningen skulle ha en brist.
Vi säljer främst second hand brudklänningar och reserverar oss för att normalt slitage kan förekomma på bröllopsklänningarna.
Notera att du inte har möjlighet att reklamera en brudklänning med brister och skönhetsfel som vi tydligt informerat om.
Vi har ej öppet köp eller bytesrätt på varor köpta i våra showrooms.
Vi är en kontantfri verksamhet och tar endast emot kortbetalning och swish.
Om du önskar göra sömnadsjusteringar i vår syatelljé tillkommer denna kostnad utöver klänningens pris. 30 min kostnadsfri inprovning ingår där vi nålar upp och gemensamt går igenom de justeringar som skall göras på klänningen. Önskas ytterligare konsultation utgår en kostnad på 250 kr per påbörjad halvtimma.