Välkommen till Bröllopsbruket

Vi på Bröllopsbruket är störst i Sverige på bröllopsklänningar med våra 6 bröllopsbutiker runt om i landet. I våra mysiga och välkomnande showrooms florerar du bland våra cirka 200 vackra brudklänningar i olika modeller och från varierande varumärken. Kärnan i vår verksamhet är moderna second hand brudklänningar, men vi har även ett stort sortiment av helt nya bröllopsklänningar. På så vis finns det någonting för alla!
Boka gratis provning i någon av våra städer.

Vad kan du förvänta dig i vårt showroom?

 Ett stort utbud av second hand brudklänningar - kemtvättade och i fint skick, samt ett lika stort utbud av nya klänningar från kända varumärken
  Eget provrum och gott om plats för att ta med sig sällskap
Helt kostnadsfria provningar - utan köptvång
  Erfaren provhjälp och rådgivning
  Eget skrädderi in house
  Skor, slöja och smycken för att prova ut rätt look

Välj det betalningssätt som passar dig bäst när du handlar din brudklänning hos Bröllopsbruket.

Betala din bröllopsklänning med Swish

Tips!

Tips!

VIP - PROVNING

Vill du göra din provning till något alldeles extra?
Boka VIP-provning för dig och dina vänner!

 

– 1,5 h provtid
– Bubblig dryck
– Lyxig choklad
– Ta med dig upp till 8 smakråd

Pris 500:-

Sömnadsjusteringar på en brudklänning

Nästan alla brudklänningar behöver någon slags sömnadsjusteringar. Främst kan det handla om att korta klänningen, sy in eller sy ut livet, byta ut kuporna i bysten etc. Detta hjälper våra duktiga skräddare dig med så att du får brudklänningen precis som du vill ha den.

Vill du lägga på lång ärm? Ändra djupet i ryggen? Ta bort släpet? Kanske återanvända detaljer från mormors brudklänning? Allt detta kan vi ordna! Endast fantasin sätter gränser.

Antal sålda second hand brudklänningar sedan 2018

Jag har aldrig känt mig så varmt välkommen in i en butik som jag gjorde där. Både försäljaren och sömmerskan är absolut kärleksfulla människor. Jag kände att jag fick goda råd och kände mig samtidigt inte pressad åt något håll eller att köpa. Jag är väldigt glad att jag åkte dit och hittade min perfekta klänning!

Liv Kudling

Umeå

Jag var så nervös innan jag skulle gå dit, jag är lite större och var rädd för att få dömande blickar. Men jag fick ett OTROLIGT varmt och proffsigt bemötande och jag hade så roligt. Jag hittade min klänning och är så otroligt nöjd! Kan verkligen rekommendera! Hade en underbar säljare till hjälp som var fantastisk!

Malin Andersson

Malmö

Besökte Bröllopsbruket för provning med ett sällskap om fyra under en dag med relativt många andra sällskap på plats. Fick ett så trevligt bemötande direkt när vi kom in! Jag som har storlek 36/38 hittade flera klänningar att prova. Hade själv inte någon uppfattning innan om vad jag var ute efter och tycker att jag hade många fina alternativ. Personalen var så hjälpsamma samtidigt som vi kunde vara lite självgående och florera bland klänningarna. Jag hittade min klänning! Rekommenderas varmt!

Elin Tegström

Rekommenderar starkt bröllopsbruket! Har både köpt och sålt min klänning hos dom och har varit så smidigt. Dessutom ett stort utbud av plus size-klänningar vilket jag var väldigt tacksam över!

Linnéa Hagström

Göteborg

Tillfället då jag först var där och köpte min klänning, blev jag och mina väninnor så väl bemötta och det blev en sådan mysig upplevelse! Så otroligt bra urval av klänningar även i större storlekar! Jag var sedan även där för att träffa skräddaren och hade då en jättebra upplevelse också. Personalen är så trevliga, professionella, och gjorde att man kände sig bekväm. 10/10, kan VERKLIGEN rekommendera till andra som är på jakt ut efter sin klänning!

Rebecca Carlson

Bästa stället! Otroligt mysig lokal, avslappnat, hjälpsam personal och väldigt bra priser. Så glad att jag bokade en VIP-provning här, det var verkligen värt var enda krona!

Hittade min drömklänning!

Lisa Eskeilse

Finns massor av fina klänningar i alla olika modeller och typer. Säljare är mycket lyhörd och hjälpsam under tiden man kollar ut vilka klänningar man vill testa, under alla provningar och hela vägen. Mycket lyhörd för vem man är som person och vad man söker, kommer med tankar och förslag. Jag kände verkligen att jag fick hjälp och bra råd, ärliga råd. Hittade en helt fantastisk klänning (6 månader gravid) som kommer fungera perfekt efter bebis kommit också, enormt bra hjälp av sömmerska att planera hur vi kan sy om axelband inför amning. Är otroligt tacksam och supernöjd!

Rebecka Sjösvärd

Malmö

Fick väldigt bra hjälp att hitta en vacker brudklänning och värmande cape till mitt decemberbröllop.

Åsa Lindell

Göteborg

Några varumärken i våra showroom

sincerity-logo
sincerity-logo

Köpvillkor i våra butiker

Trygga och ärliga affärer
Vår ambition är att sälja rena, fräscha, hela och trendaktuella brudklänningar. Vi är noggranna med vilka begagnade brudklänningar vi tar in och granskar varje klänning noggrant och i detalj. Vi har ett ansvar att ge dig all information som du har rätt att veta ifall bröllopsklänningen skulle ha en brist. Vi säljer främst second hand brudklänningar och reserverar oss för att normalt slitage kan förekomma på bröllopsklänningarna.
Notera att du inte har möjlighet att reklamera en brudklänning med brister och skönhetsfel som vi tydligt informerat om.
Vi har ej öppet köp eller bytesrätt på varor köpta i våra showrooms.
Vi är en kontantfri verksamhet och tar endast emot kortbetalning och swish.
Om du önskar göra sömnadsjusteringar i vår syatelljé tillkommer denna kostnad utöver klänningens pris. 30 min kostnadsfri inprovning ingår där vi nålar upp och gemensamt går igenom de justeringar som skall göras på klänningen. Önskas ytterligare konsultation utgår en kostnad på 250 kr per påbörjad halvtimma.