Gör köpet av brudklänning till en upplevelse

HITTA DIN DRÖMKLÄNNING HOS OSS

I våra mysiga och välkomnande showrooms florerar du bland våra över 100 vackra brudklänningar i olika modeller och från varierande varumärken. De flesta är second hand, tvättade och i välvårdat skick, vi tar även in vissa helt nya brudklänningar.
Våra provrum är väl tilltagna och elegant inredda. Hos oss kan du dessutom prova bröllopsklänningen ihop med slöja, smycken och skor, för att hitta rätt look!
Det finns gott om plats för dig som vill ta med kompisarna och göra provningen till en oförglömlig upplevelse.
Vi får in nya brudklänningar varje vecka och våra provningar är helt kostnadsfria!

Vad kan du förvänta dig i vårt showroom?

  Helt kostnadsfria provningar - utan köptvång
  Eget privat provrum och gott om plats för att ta med sig sällskap
  Över 100 second hand brudklänningar - kemtvättade och i nyskick
  Erfaren provhjälp och rådgivning
  Skor, slöja och smycken för att prova ut rätt look

GOOD TO KNOW!

VIP - PROVNING

Vill du göra din provning till något alldeles extra?
Boka VIP-provning för dig och dina vänner!

 

Om VIP

– Ni har 1,5 h till förfogande
– Bubblig dryck
– Lyxig choklad
– Ta med dig upp till 8 smakråd

Pris 500:-

PIMPA & PRÄGLA

Vår duktiga skräddare hjälper dig att få brudklänningen precis som du vill ha den. Vill du lägga på lång ärm? Ändra djupet i ryggen? Ta bort släpet? Kanske återanvända detaljer från mormors brudklänning? Det finns något alldeles unikt i att sätta sin egna prägel på ting från förr.
Bara fantasin sätter gränser.

Jag var på Bröllopsbruket tillsammans med mina tärnor och provade brudklänning. Redan i hallen möttes vi av en skön stämning med tända ljus och härlig loungemusik. Både jag och mina tärnor blev sedan bjudna på bubbel och vi fick jättefin service av Frida som hjälpte mig att hitta min drömklänning! Provningen blev verkligen en speciell upplevelse!

Caroline Lippens

Konceptet är fenomenalt, stämningen mysig och servicen personlig. Jag rekommenderar verkligen Bröllopsbruket till andra blivande brudar. Jag hittade min drömklänning. Tack Bröllopsbruket!

 

Cecilia Wester

Vilket härligt ställe! Mysig lokal, proffsig personal och ett varmt härligt bemötande. Här fick vi prova, med bubbel i hand, massor av vackra klänningar, underkjolar och accessoarer. Allt för att kunna få känna helheten. Jag är jättenöjd! Kan varmt rekommendera Bröllopsbruket.

Christina Göthe

Några varumärken i våra showroom

Våra över 100 brudklänningar i varje showroom är i nyskick från de senaste säsongerna och alltid kemtvättade

Köpvillkor Bröllopsbruket

Trygga och ärliga affärer
Vår ambition är att sälja rena, fräscha, hela och trendaktuella brudklänningar. Vi är noggranna med vilka begagnade brudklänningar vi tar in och granskar varje klänning noggrant och i detalj. Vi har ett ansvar att ge dig all information som du har rätt att veta ifall bröllopsklänningen skulle ha en brist.
Vi säljer främst second hand brudklänningar och reserverar oss för att normalt slitage kan förekomma på bröllopsklänningarna.
Notera att du inte har möjlighet att reklamera en brudklänning med brister och skönhetsfel som vi tydligt informerat om.
Vi har ej öppet köp eller bytesrätt på varor köpta i våra showrooms.
Vi är en kontantfri verksamhet och tar endast emot kortbetalning och swish.
Om du önskar göra sömnadsjusteringar i vår syatelljé tillkommer denna kostnad utöver klänningens pris. 30 min kostnadsfri inprovning ingår där vi nålar upp och gemensamt går igenom de justeringar som skall göras på klänningen. Önskas ytterligare konsultation utgår en kostnad på 250 kr per påbörjad halvtimma.