BröllopsKlänning i Stockholm Bröllopsbruket

N

STOCKHOLMS BÄSTA HÅLLBARA BRÖLLOPSBUTIK

N

VI HAR PLUS SIZE BRUDKLÄNNINGAR

N

SECOND HAND BRUDKLÄNNINGAR SAMT NYA

PROVNING

  • 1,5 H PROVNING
  • TA MED DIG UPP TILL 4 SMAKRÅD
  • KOSTNADSFRI BOKNING

 

VIP-PROVNING

  • 1,5 H PROVNING
  • TA MED DIG UPP TILL 6 SMAKRÅD
  • LYXIG CHOKLAD
  • BUBBLIG DRYCK (ALKOHOLFRI)

BOKA TID FÖR PROVNING AV BRUDKLÄNNING I STOCKHOLM

För att vi ska kunna ge dig den bästa upplevelsen av din brudklänningsprovning så behöver du en bokad tid till vårt showroom, då får du ett eget provrum med gott om sittplatser för ditt sällskap. En provning varar i 1,5 timme där vår personal hjälper dig att hitta rätt form, stil och känsla utifrån dina preferenser. När du besöker oss kan du vara säker på att bli omhändertagen av vår kunniga personal.

Du som bokar tid för provning av brudklänning hos Bröllopsbruket Stockholm kan välja att boka en provning där du får ta med dig 4 stycken smakråd. Denna bokning är kostnadsfri och utan köptvång.

För dig som vill ha ännu mer av upplevelsen så rekommenderar vi att boka vår VIP-provning. Då serveras hela sällskapet lyxig choklad och alkoholfritt bubbel. Dessutom får du ta med dig upp till 6 smakråd istället för 4. Denna bokning kostar 500:- och är utan köptvång.

Bra att veta: Tyvärr tillåter vi inte barnvagnar i vår butikmiljö, men det går bra att låsa fast vagnen med medhavt lås utanför butiken. Vi ber er även att lämna hundarna hemma. Vi förstår att detta kan vara en besvikelse för vissa, men vår prioritet är att hålla vår butik så ren och fräsch som möjligt för att ge alla våra kunder en fantastisk upplevelse. Tack för din förståelse!

 

VART KAN JAG KÖPA BRUDKLÄNNINGAR I STOCKHOLM?

Hos Bröllopsbruket Stockholm hittar du din drömklänning.
Vi rekommenderar att du har en bokad tid för provning redan 5-12 månader för second hand eller 10-12 månader för nya klänningar innan ditt bröllopsdatum. Majoriteten av alla brudar som besöker oss hittar sin bröllopsklänning under första besöket och får med sig sin klänning hem direkt. Våra bröllopsklänningar är från de senaste kollektionerna och är en blandning av second hand och nya beställningsklänningar. Hos oss hittar du storlekar från 32-54+. Vi har ett stort utbud av brudklänningar i större storlekar. Alla våra brudklänningar är kemtvättade.

HUR OFTA FÅR NI IN NYA BRUDKLÄNNING?

Varje vecka lämnas det in nya second hand brudklänningar, det är charmen med cirkulärt mode. För att hålla koll på våra nyheter rekommenderar vi att gå in och följa våra sociala medier, se länk längre ner på sidan!

HUR SKA JAG TÄNKA MED STORLEKEN?

Brudklänningar är oftast något mindre i storleken än vanliga kläder därför är det alltid bra att testa både mindre och större storlekar när du provar brudklänning hos oss. Vi hjälper dig om du är osäker.

Då vi arbetar med second hand kan storlekar skilja sig något mellan varandra. När du hittat din drömklänning kan vårt skrädderi hjälpa till med att sy in/ut klänningen om det skulle behövas.

 

 

Vad kan du förvänta dig i vårt showroom?

   Kostnadsfria bokningar – utan köptvång
  Eget provrum med sittplats för ditt sällskap
  Över 200 brudklänningar – kemtvättade och i fint skick
  Ett stort utbud av plussize brudklänningar
 Erfaren provhjälp och rådgivning med skrädderi på plats
  Skor, slöja och smycken för att prova ut rätt look
Bild på brud
Bröllopsbruket Göteborg

Tel: 076-777 41 00 | Mail: stockholm@brollopsbruket.se

Bällstaågatan 18, 168 70 Bromma

 

Våra öppettider

Ons 10-19 | Tors 10-19 | Fre 10-16 | Lör 10-18 | Sön 12-17

YES TO THE DRESS MOMENT FRÅN VÅRT SHOWROOM

FÖLJ OSS PÅ VÅRA SOCIALA MEDIER!