PLUS SIZE BRÖLLOPSKLÄNNING

Letar du efter den perfekta bröllopsklänningen som passar din vackra kurviga figur? Då har du kommit till rätt plats! I våra 6 städer runt om i landet hittar du som plus size brud ett brett utbud av bröllopsklänningar upp till storlek 56+.
Vi förstår att varje brud är unik och att storlek inte ska vara ett hinder för att hitta drömklänningen. I sortimentet hittar du både moderna second hand brudklänningar som är kemtvättade och i fint skick men även helt nya brudklänningar, så att det ska finnas något för alla – oavsett stil eller storlek.

Hållbar bröllopsklänning

När du köper en begagnad bröllopsklänning hos Bröllopsbruket handlar du inte bara hållbart utan också ekonomiskt. Vi säljer primärt moderna second hand brudklänningar men har också nya brudklänningar som man kan beställa. Hos oss kan du även sälja din bröllopsklänning efter ditt bröllop. Då bidrar du till en hållbar bröllopsvärld och din brudklänning får leva vidare!

Bra priser

Har du en stram bröllopsbudget kan det vara en god idé att handla en begagnad klänning till bröllopet. Begagnade klänningar är oftast lite billigare än helt nya brudklänningar. Våra priser varierar mellan våra butiker men våra begagnade brudklänningar kostar mellan ca 4000-14 000 kr. Det är alltså inte helt omöjligt att hitta en brudklänning hos oss för under 5000-lappen. Håll utkik på våra sociala medier!

Större storlekar

Vi erbjuder ett brett storleksspann och har brudklänningar i större storlekar. Hos oss kan du hitta brudklänningar i storlekar mellan 32-56+. Många av våra större brudklänningar har även snörning i ryggen vilket gör att brudklänningen blir mer flexibel i sin storlek. Vi erbjuder även skrädderi inhouse som kan justera klänningens storlek. Vi rekommenderar att testa olika storlekar under din provning.

Hur väljer jag min brudklänning?

Börja med att välja ut ett par brudklänningar som du tycker om, vet du inte vad du vill ha för stil på brudklänningen så hjälper vi dig att hitta rätt. När du väljer din brudklänning är det viktigaste att DU känner dig bekväm och vacker i din brudklänning.

Vilka stilar finns tillgängliga i plusstorlek bröllopsklänningar?

I våra showroom säljer vi brudklänningar i olika utföranden och stilar. Vi erbjuder ett brett utbud, inklusive klassiska prinsessklänningar, romantiska a-linje-klänningar, minimalistiska klänningar, och mycket mer. Oavsett om du föredrar en traditionell eller modern look, har vi något som passar dig!

Välj mellan romantiska brudklänningar täckta av spets, bohemiska bröllopsklänningar eller enkla och tidlösa brudklänningar som du kan bära som de är eller komplettera med midjeband. Olika brudklänningsmodeller sitter olika bra på olika kroppsformer. Läs gärna vårt inlägg om ”hur du väljer rätt bröllopsklänning för din figur”.

Vi har även skapat en checklista med punkter att fundera över innan du ska börja leta efter din drömklänning.

Kan jag anpassa min plusstorlek bröllopsklänning?

Ja, du kan ändra detaljer som ärmlängd, urringning, kjollängd och mer för att skapa en unik klänning som passar just din stil. Vi kan även sy in och sy ut för att anpassa storleken. Det mesta är möjligt i våra skrädderier!

Hur vet jag min storlek på brudklänning?

Utgå ifrån din vanliga klädstorlek och prova brudklänningar runt om din valda storleken. Brudklänningar kan variera i storlekar, speciellt om det är en second hand brudklänning som du provar då den kan vara storleksjusterad sedan innan. När du kommer till din provning så brukar vi rekommendera att du först tar ett varv och väljer ut ett par bröllopsklänningar som du tycker om, det kan vara en storlek större/mindre än din vanliga storlek.

Alla våra showrooms erbjuder skrädderi inhouse som kan justera storleken om det behövs. En bröllopsklänning med snörning i ryggen kan man med fördel välja om man vet att man kommer förändras i kroppsfiguren innan bröllopet, exempel om man är gravid och behöver en klänning som man kan justera.

HUR VÄLJER JAG BRUDKLÄNNING?

Att välja klänning till bröllop är inte alltid helt enkelt och ibland behövs det lite extra hjälp för att man ska känna sig bekväm i sitt val av bröllopsklänning. Här har vi samlat lite ”Good to knows” för dig som önskar extra råd och stöd. 

Några varumärken i våra showroom

sincerity-logo
sincerity-logo