Bröllopsbruket Västerås

N

STÖRST PÅ HÅLLBART BRUDMODE

N

ETT BRETT PLUS SIZE SORTIMENT

N

SECOND HAND BRUDKLÄNNINGAR SAMT NYA

STANDARD PROVNING

  • 1,5 H PROVNING
  • TA MED DIG UPP TILL 4 SMAKRÅD
  • KOSTNADSFRI BOKNING

 

VIP-PROVNING

  • 1,5 H PROVNING
  • TA MED DIG UPP TILL 8 SMAKRÅD
  • LYXIG CHOKLAD
  • BUBBLIG DRYCK (ALKOHOLFRI)

BOKA TID FÖR PROVNING AV BRUDKLÄNNING I VÄSTERÅS

För att vi ska kunna ge dig den bästa upplevelsen av din brudklänningsprovning så behöver du en bokad tid till vårt showroom, då får du ett eget provrum med gott om sittplatser för ditt sällskap, du får 1,5h provtid där vår personal hjälper dig att hitta rätt form, stil och känsla utifrån dina preferenser. När du besöker oss kan du vara säker på att bli omhändertagen av vår kunniga personal.

Du som bokar tid för provning av brudklänning hos Bröllopsbruket Västerås kan välja att boka en standardprovning där du får ett eget provrum, 1,5h att prova brudklänningar på, hjälp från oss (såklart!) och du får även ta med dig 4 stycken smakråd som har en mysig sittgrupp att sitta i samt budskapsskyltar att hålla upp när det är dags att visa brudklänningarna. Denna bokning är kostnadsfri och utan köptvång.

För dig som vill ha ännu mer av upplevelsen så rekommenderar vi att boka vår VIP-provning. Då får du, utöver det ovannämnda, lyxig choklad, bubbel (alkoholfri). Dessutom får du ta med dig upp till 8 smakråd istället för 4. Denna bokning kostar 500:- och är utan köptvång.

 

KÖP DIN BRUDKLÄNNING HOS BRÖLLOPSBRUKET VÄSTERÅS

Vi rekommenderar att du har en bokad tid för provning redan 6-12 månader innan ditt bröllop. Majoriteten av alla brudar som besöker oss hittar sin bröllopsklänning under första besöket och får med sig sin klänning hem direkt. Våra bröllopsklänningar är från de senaste kollektionerna och är en blandning av second hand och nya beställningsklänningar. Hos oss hittar du storlekar från 32-52+. Vi har ett stort utbud av brudklänningar i större storlekar. Alla våra brudklänningar är kemtvättade.

HUR OFTA FÅR NI IN NYA BRUDKLÄNNING TILL ERT SHOWROOM?

Varje vecka! Det är skönheten med cirkulärt brudmode. Varje vecka får vi brudar som ska sälja sin brudklänning hos oss och på så sätt har vi alltid något nytt att erbjuda dig. För att hålla koll på våra nyheter rekommenderar vi att gå in och följa våra sociala medier, se länk längre ner på sidan!

HUR SKA JAG TÄNKA MED STORLEKEN PÅ BRUDKLÄNNINGEN?

Brudklänningar är oftast något mindre i storleken än vanliga kläder därför är det alltid bra att testa både mindre och större storlekar när du provar brudklänning hos oss. Vi hjälper dig om du är osäker.

Då vi arbetar med second hand kan storlekar skilja sig något mellan varandra. När du hittat din drömklänning kan vårt skrädderi hjälpa till med att sy in/ut klänningen om det skulle behövas.

JAG VILL SÄLJA MIN BRUDKLÄNNING

Vill du sälja din brudklänning? Vad roligt! För att sälja sin brudklänning ber vi dig att gå till säljformuläret på sidan om att sälja brudklänning och fylla i det. När din förfrågan har granskats så kontaktar vi dig via mail med svar inom 3-10 dagar.

 

 

Vad kan du förvänta dig i vårt showroom?

   Kostnadsfria bokningar – utan köptvång
  Eget privat provrum och gott om plats för att ta med sig sällskap
  Över 190 second hand brudklänningar – kemtvättade och i fint skick
  Ett stort utbud av plussize brudklänningar
 Erfaren provhjälp och rådgivning med skrädderi på plats
  Skor, slöja och smycken för att prova ut rätt look
Clara
Bröllopsbruket Göteborg

Tel: 070-680 08 60 | Mail: vasteras@brollopsbruket.se

Slottsgatan 6, 722 11 Västerås

 

Våra öppettider

Tors 11.30-19 | Lör 10-17.30 | Sön 10-16

YES TO THE DRESS MOMENT FRÅN VÅRT SHOWROOM

FÖLJ OSS PÅ VÅRA SOCIALA MEDIER!