Den 18 oktober bjöd Bröllopsbruket Göteborg in till höstmingel i showroomet. Dit kom blivande brudar för att bli provsminkade av makeupartisten @makebymagi.ronja, inspirerade av buketter från floristen @awaflorista och inte minst för att hitta sin bröllopsklänning!

De fick även träffa bröllopsfotografen Lisa Bierich som berättade om bröllopsfotografering. Det är även Lisa som har tagit de fina bilder vi visar upp i det här inlägget.

Brudbukett Bröllopsbruket

Här ser ni makeupartisten Ronja in action. Vissa brudar sminkar sig själv på sin bröllopsdag medan andra väljer att anlita en professionell makeupartist. Hur gör du inför din dag och hur vill du att din sminking ska se ut? Vill du ha en naturlig och fräsch look eller föredrar du en mer dramatisk och glamorös stil? Berätta om dina önskemål med din makeupartist så att hen kan skapa en look som passar din personlighet och stilen på ditt bröllop.

Bröllopsbruket Göteborg - brudbutik med nytt och second hand
Bröllopsbruket Göteborg

Nästan alla behöver någon slags sömnadsjustering på sin klänning för att den ska sitta perferkt. Men utöver det genomför vi mängder med varierande sömnadsändringar för att addera detaljer, så som spetsärmar till en annars helt slät klänning som du ser ett exemepl på i bilden ovan.

Nedan syns två chiffongärmar som adderar en elegant och romantisk look till den minimalistiska brudklänningen.

Det mesta är möjligt när det kommer till sömnadsjusteringar. Berätta för oss hur du vill ha din klänning så visar vi alla möjligheter som finns.

Tack alla besökare och samarbetspartners för ett riktigt härligt höstmingel. Det här gör vi om! Har du ännu inte hittat din bröllopsklänning inför bröllopet är du välkommen att boka tid hos Bröllopsbruket Göteborg eller någon av våra andra 5 bröllopsbutiker runt om i landet!