I januari 2019 öppnade Bröllopsbruket i Stockholm upp dörrarna till showroomet i Sundbyberg. Det var den andra enheten i kedjan. Ett showroom fyllt av begagnade bröllopsklänningar ihop med utvalda helt nya bröllopsklänningar. Butikschefen Anna svarar här på några av kundernas frågor.

VAD KAN JAG SOM BRUD FÖRVÄNTA MIG AV ERT SHOWROOM?

Åh, mycket! Vi har ca 120 klänningar i storlek mellan 32-52 i ordinarie sortiment. Alla i nyskick. Vi har ca 80% second hand och resten är nya från de stora bröllopsmärkena. Vi har dessutom tagit in ett nytt märke, Madi Lane, som endast finns hos oss i hela Norden.

VILKEN PRISKLASS HAR ERA BEGAGNADE BRÖLLOPSKLÄNNINGAR I STOCKHOLM?

Vi säljer second hand bröllopsklänningar från de stora varumärkena och priserna ligger från 3000 kronor och uppåt. Vi är väldigt noga med vilka bröllopsklänningar vi tar in, bara de finaste från de senaste årens kollektioner.

HUR ÄR STÄMNINGEN HOS ER?

De flesta som kommer till oss blir glada av att det är så lugnt och att miljön är luftig och sval. Vi bjuder alltid på något att dricka och om ni vill så får ni ta med er eget bubbel också.

Nu i coronatider har vi restriktioner på hur många som får vara i showroom samtidigt, men vi uppmuntrar våra brudar att ta med sällskap och att göra provningen till en härlig stund med goda vänner och familj. Ring eller maila oss om du är osäker kring något.

VAD HJÄLPER NI TILL MED UNDER BESÖKET?

Vi hjälper er att plocka fram rätt storlek och stil som ni vill ha. Vi ser till att de klänningar ni provar sitter bra och att ni får testa med slöja, skor, brudbukett och smycken. Vi säljer också shaping underwear (nya) som passar till brudklänningar.

Vi kan också rekommendera bra skräddare, make up artister, florister, fotograf och bröllopskoordinator om ni behöver dessa tjänster.

Vårt mål på Bröllopsbruket Stockholm är att oavsett om du hittar din drömklänning på första provningen eller behöver komma tillbaka, så ska din upplevelse hos oss vara precis så som du tänkte dig. Drömmig!

MER FRÅN STOCKHOLM

Vi hjälpte Lisa Anckarman att hitta sin brudklänning

Förra året fick vår butik i Bromma besök av Lisa Anckarman. Hon tillsammans med sina fyra smakråd provade ut brudklänningar i jakten på att hitta "the one". För en månad sedan sa Lisa JA till sin man och det med riklig glamoure! Följ med när Lisa Anckarman hittar sin...

läs mer
Att tänka på inför sin skrädderitid

Att tänka på inför sin skrädderitid

Sömnad I mitten av januari startade Bröllopsbruket i Mamlö upp skrädderi under samma tak. Där kan du nu träffa vår duktiga sömmerska Inguna Kudule som besitter över 40 års erfarenhet inom sömnad och design. Att det krävs justeringar av sin bröllopsklänning är snarare...

läs mer
Photoshoot med hållbarhet i fokus

Photoshoot med hållbarhet i fokus

Hållbara bröllop är en trend som står sig starkare och starkare för varje år. Bröllopsbruket i Stockholm har tillsammans med ett gäng härliga kreatörer varit med och skapat en stylad fotografering. Temat för fotograferingen var hållbarhet där vi bidrog med en vacker...

läs mer
BRÖLLOPSBRUKET STOCKHOLM | VIP event

BRÖLLOPSBRUKET STOCKHOLM | VIP event

Den 5 november var det VIP event för blivande brudar som är mitt i att planera sitt bröllop i Stockholm.Medan våra gäster minglade runt bland vackra bröllopsklänningar bjöd vi på  magiskt vacker bröllopstårta från The Craving Solution och sprudlande cava från...

läs mer
STOCKHOLM | Premiär för Bröllopsbruket

STOCKHOLM | Premiär för Bröllopsbruket

I lördags var det äntligen dags att slå upp dörrarna till vårt showroom för second hand bröllopsklänningar i Stockholm. Pirriga och förväntansfulla brudar med sina sällskap besökte oss hela dagen för att prova våra bröllopsklänningar, dricka bubbel och få...

läs mer

Tips från vår e-handel

 • 6-pack Hårsmycke för brudupsättning spiral

  595 kr
 • Bröllopscape Fuskpäls

  595 kr
 • bröllopsjacka

  Bröllopsjacka fuskpäls

  695 kr
 • Bröllopsjacka i ull

  Bröllopsjacka ull

  1,295 kr
 • bröllopssjal

  Bröllopssjal Chiffong

  295 kr
 • Hårsmycke | Silver eller Guld

  175 kr
 • Hårsmycke bröllop med kam

  295 kr
 • Hårsmycke Hårkam Pärlor

  395 kr