Förra året fick vår butik i Bromma besök av Lisa Anckarman. Hon tillsammans med sina fyra smakråd provade ut brudklänningar i jakten på att hitta ”the one”. För en månad sedan sa Lisa JA till sin man och det med riklig glamoure! Följ med när Lisa Anckarman hittar sin bröllopsklänning hos Bröllopsbruket i en intervju och youtube video från hennes egna kanal.

Hur hittade du oss?

Via min bröllopskoordinator Anna på Lilly´s Delight. Anna äger dessutom Bröllopsbruket i Stockholm.

Vad letade du efter för typ av klänning?

Jag ville ha en långärmad bakelse. Gärna tight upptill och stor brudkjol nedtill. Jag har alltid tyckt att more is more och den brudklänning jag valde och gifte mig i levde minst sagt upp till mina förväntningar!!

Hur viktigt är second hand för dig och va du inställd på att ha en second hand klänning från första början?

Som influenser inom modebranchen är det superviktigt för mig att inspirera mina följare att tänka mer långsiktigt. Att våga satsa på second hand och vintage när det kommer till något så viktigt som en begagnad bröllopsklänning är nog en ögonöppnare för många. 

 

Hur gick det under provningen?

Det gick superbra! Eftersom jag jobbat med kläder och design under så många år vet jag hur det ska kännas när det är rätt. Jag tvekade aldrig utan kände så fort jag satte på mig brudklänningen att hela kroppen log.

 

Skulle du rekommendera andra blivande brudar att besöka Bröllopsbruket?

Bröllopsbruket har tagit hand om mig från första stund. Med ett glas champagne i handen seglade jag och mina tärnor enkelt och härligt igenom provningen. Det blev den där oförglömliga stunden man alltid drömt om. OCH eftersom jag är influenser går allt att se på min youtubekanal ”Lisa Anckarman”. 

 

Lisa valde en stor brudklänning med mycket kjol, Bröllopsbruket Stockholms duktiga skräddare hjälpte även Lisa med att sy på ärm på klänningen. Resultatet blev magiskt!

 

 

 

 

Lisa Anckarman
Lisa Anckarman
Lisa Anckarman

Vill du också prova brudklänning hos oss?