Hur ska man klä sig på sitt höst/vinter bröllop för att slippa frysa? Här kommer några värmande tips till dig!

Finns det något mer irriterande än att gå och frysa på sin bröllopsdag? Är du en lättfrusen person så vet du nog redan svaret på frågan.

På den stora dagen är det lätt att glömma saker som att när kylan biter tag så kan det vara skönt att ha något värmande över axlarna, exempel så kan en värmande sjal vara bra mellan bröllopsfototagningarna eller en bolero över sin ärmlösa klänning in på kvällen då kylan brukar smyga fram. Du kanske är orolig för att en jacka ska täcka för mycket av din brudklänning? Vi har tipsen och produkterna till dig.

Att ha något värmande om axlarna betyder nödvändigtvis inte att brudklänningen döljs, det finns vackra jackor, sjalar, boleros och fuskpälsar som kan värma dig och som är ett bra komplement till brudklänningen. Du har kanske valt en brudklänning med korta ärmar eller långa ärmar men ändå vill ha något värmande under vigseln? Eller så har du en brudklänning med axelband eller helt axelbandslös och vill ha en fluffig fuskpäls för att få en extra glamorös look?

En värmande bröllopssjal är perfekt att ha över axlarna på sin bröllopsdag! Bröllopssjalen är lätt att ha med sig och att ta av och på sig ifall vädret sviker eller om bröllopsfesten fortsätter in på småtimmarna.

Det finns många alternativ och inget är rätt eller fel, du känner bäst själv vad du gillar och känner dig bekväm i. Vi på Bröllopsbruket har olika alternativ som passar olika typer av klänningar. Du hittar våra brudjackor, sjalar och boleros i våra showroom eller i vår webbshop.

Här kommer några alternativ.

 

Bröllopscape Fuskpäls

En bröllopscape i fuskpäls kan vara fin till en enklare brudklänning. Du knäpper capen enkelt med en liten hake vid halsen. Enkelt att ta av och på snabbt och skön att kramas med.

produkt cape

Värmande Bröllopssjal

En värmande bröllopssjal kan vara skönt att ha till hands och är lätt att bära med sig och ta av och på. En bröllopssjal går att matcha till de flesta klänningar.

 

Bröllopsjacka

En bröllopsjacka är ett bra kompliment till din brudklänning vid kallare kvällar. Vi har bröllopsjackor i både ull och i fuskpäls.

Liknande inlägg

Midjeband | Bröllopsbruket

Midjeband | Bröllopsbruket

Bröllopsbruket tipsar - Midjeband Midjebandet är den detalj som verkligen förhöjer din bröllopsklänning på ett enkelt sätt. Man kan se det som ett extra bröllopssmycke som man enkelt fäster med knut baktill. Här följer några exempel på hur olika midjeband kan matchas...

läs mer
Ska man ha underkjol till bröllopsklänningen?

Ska man ha underkjol till bröllopsklänningen?

Vad finns det för fördelar att bära underkjol under sin bröllopsklänning? Och finns det några nackdelar?Underkjolens främsta uppgift är att den skall framhäva bröllopsklänningens modell och silhuett. Den hjälper dig att få extra volym i brudklänningen och gör också...

läs mer