På Bröllopsbruket tror vi på kraften hos varje liten detalj som gör er stora dag minnesvärd. Men när bröllopet är över, vad händer då med alla fantastiska ting som gjorde dagen så speciell? Vi är glada över att dela vår senaste nyhet – ett samarbete med Revive som ger er möjligheten att köpa och sälja second hand bröllopsaccessoarer i vår webbutik.

Säg ’ja’ till en hållbar kärleksaffär – köp second hand

Att vi säljer begagnade bröllopsklännningar är det nog ingen som har missat, men nu kan du även ge din kärlek en ännu grönare touch genom att även köpa begagnade accessoarer. När du besöker Bröllopsbrukets webbutik kan du nu på flera produktsidor hitta begagnade alternativ. På de sidor som har begagnade skatter ser du en textruta som indikerar detta. Klicka på den och du kommer till Revive – en tjänst där du kan köpa accessoaren begagnad till lägre pris. Revive säkrar att produkten skickas till dig och att skicket överensstämmer med beskrivningen.

 

”I varje litet beslut vi tar på Bröllopsbruket, strävar vi efter att främja cirkuläritet. Vi använder FNs globala mål som ledstjärna i arbetet och tyckte därför det är extra roligt att kunna erbjuda ett hållbart alternativ till våra annars helt nya produkter i vår webshop”,
säger Frida Enslöw, VD och grundare på Bröllopsbruket.

Från ’I Do’ till ’I Re-Do’ – sälj vidare

När bröllopet är över, ge dina accessoarer ett nytt “happily ever after”. Om du vill sälja vidare dina bröllopsaccessoarer som du köpt i vår webbutik så kan du klicka dig vidare nedan. Där fyller du i dina uppgifter samt skick på dina accessoarer. Priset bestäms automatiskt. När en ny brud är intresserad får du ett mail med en QR-kod till postnord och skickar de sålda varorna direkt till den nya bruden. Du får pengar så fort leveransen är godkänd. 

Let’s Re-love!

Testa gärna denna nya tjänsten och har du frågor om hur det fungerar, kontakta vår samarbetspartner Revive på info@reviveretail.se. Observera att det endast går att sälja vidare produkter som ingår i vår egen webbutiks sortiment.