Bröllopsbruket älskar relationer! Vi är därför väldigt glada över att ha inlett ett samarbete med, vad vi skulle anse är, Göteborgs i särklass bästa blomsterbutik – Blomrum.

Förutom deras helt fantastiska butik i Torgpassagen, mitt i city, har de en extra känsla för stil och trend.
De är sju härliga blomsterdekoratörer och florister som arbetar där och med deras varma bemötande kan vi på Bröllopsbruket varmt rekommendera Blomrum inför er stora dag!

Vi ställde några frågor till Blomrums grundare, Linda Westerberg för att få reda på vad som är 2019 års trend när det gäller brudbukett. Vi fick även andra smarta tips att tänka på innan man bestämmer sig för sin brudbukett till bröllopet. 

 Vilka trender ser vi för brudbuketter under 2019?

Just nu finns det mycket av det vinröda, aprikos och det naturligt bruna. Binderierna är vilda, lite rufsigt och brudbuketterna har inslag av torkade material.

Vad är ditt bäst tips inför bordsdekor och bukettbinderi?

Att följa sin tanke genom dagen och på så sätt få en helhet.
Väljer man ett slottsbröllop – kör hela vägen.
Väljer man en enkel vigsel på en klippa i skärgården – kör hela vägen!

Ska man göra något – då ska man göra det ordentligt tänker jag.

Välj en florist du litar på, ge information om det ni tycker är fint men lämna utrymme till fritt skapande. Välj blommor i säsong, då blir binderierna som vackrast och värt pengarna.

Hur ser det närproducerade och ekologiska utbudet av blommor ut hos er?

Då det är säsong är det ekologiskt och närodlade blommor vi använder oss av allra mest. Vi har en leverantör som odlar till oss och det är en fröjd att använda hennes blomster i fina binderier. Vi försöker alltid tänka hållbart och att alltid använda blommor och blad, odlade på bästa sätt för människa och miljö.

Vad ska man som brudpar tänka på innan man träffar en florist?

Absolut bästa resultat av sin blomsterbeställning till bröllop är att förmedla känslan ni vill ha på ert bröllop, lämna färgspektra att arbeta utefter, lämna önskemål om sorter och ge oss sedan möjligheten att göra riktigt härliga binderier utifrån tillgång, säsong och tid på året. Välj en florist som kan lyssna in, ta vidare, utveckla och skapa den helhet som blommorna utgör.