Brudbuketten har en särskild betydelse för många blivande brudar och utgör en viktig detalj under bröllopsceremonin.

Valet av blommor och bukettens form är ofta noga övervägda där buketten bidrar till färgtemat eller stilen för hela bröllopet. Här finns även alla möjligheter till att skapa en personlig touch.

Efter bröllopet väljer vissa att torka buketten för att bevara den som ett minne, men visst vore det väl roligare om buketten kunde hålla sin ursprunliga form och färg? Med konstgjorda blommor går det!

I våra 6 butiker från Malmö i söder till Umeå i norr pryds våra showrooms numera av vackra konstgjorda brudbuketter från Redeko Flowers. Att välja konstgjorda blommor kan verkligen ha sina fördelar och längre ner i det här inlägget kan du läsa om 5 av dem.

Detta är Redeko Flowers

Med webbutik och fysisk butik på Nybrogatan 48 i Stockholm, erbjuder Redeko Flowers allt från snittblommor till gröna växter och fullvuxna träd i konstgjort och mestadels återvunnet material. De både säljer och hyr ut bommor och växter, bland annat till bröllop. Att hyra tycker vi på Bröllopsbruket är extra intressant ur hållbarhetsskäl!

 

5 fördelar med konstgjorda brudbuketter

Att använda konstgjorda blommor för din brudbukett kan vara ett smart val av flera anledningar. Här är några fördelar med att välja konstgjordablommor för din bröllopsdag:

  1. Buketten håller längre: Konstgjorda blommor för brudbuketten kommer att behålla sin skönhet under lång tid efter bröllopet. Detta innebär att du kan spara och bevara din vackra bukett som ett minne utan att oroa dig för att blommorna vissnar.
  2. Allergivänliga: För de som lider av blomallergier kan konstgjorda blommor vara ett utmärkt alternativ. Du behöver inte oroa dig för rinnande ögon eller nysattacker på din stora dag.
  3. Vacker bukett oavsett säsong: Genom att välja fejkblommor kan du skapa din drömbukett oavsett säsong. Du är inte begränsad av tillgängligheten av specifika blommor utifrån när ditt bröllop äger rum.
  4. Färgval: Konstgjorda blommor ger dig möjlighet att ha exakt de färger du önskar utan att vara beroende av naturliga blommors nyansvariationer. Det gör det lättare att matcha buketten med bröllopets färgtema.
  5. Ingen stress för blommornas färskhet: Med konstgjorda blommor behöver du inte oroa dig för att blommorna vissnar eller tappar blad under dagen. Du kan vara säker på att din bukett kommer att se lika vacker ut hela tiden.

Att välja fejkblommor för din brudbukett är ett praktiskt och vackert sätt att förlänga minnet av din bröllopsdag på ett sätt som passar din stil och behov.

Besök gärna @redekoflowers på Instagram för att inspireras av deras konstgjorda växter och tveka inte att höra av er till dem om du är nyfiken på konstgjorda blommor till ditt bröllop!

Kontakt: info@redekoflowers.se