Är du på jakt efter din brudklänning, men är fortfarande i inspirationsfasen? Då är detta blogginlägg för dig! Här står fem vackra bröllopsklänningar från Bröllopsbruket Göteborg i centrum. Den skickliga bröllopsfotografen Emma Milosson fångar ögonblicken, medan Kullafloristen skapar en magisk atmosfär med sina blommor. Vilken klänning faller du mest för?

Denna brudklänning är en dröm i spets med korta ärmar och en nätt chiffongkjol. Perfekt för den romantiska bruden som söker en elegant och förtrollande look. Klänningens spetsdetaljer ger en sofistikerad touch, medan den lätta chiffongkjolen ger en lekfull och luftig känsla. En perfekt kombination av stil och komfort.

Näst på tur är en minimalistisk och tidlös brudklänning med ett vackert veckat/rynkat liv med smickrande passform. Med sin enkla och stilrena estetik passar den perfekt för den moderna bruden som söker en elegant och sofistikerad look. Att välja en enklare klänning har också sina fördelar, där du lätt kan lägga till personliga detaljer och accessoarer för att skapa en unik och personlig stil. 

Här presenterar vi ännu en vacker bröllopsklänning från vår Göteborgsbutik. Denna minimalistiska och enkla brudklänning är tillverkad har luftiga ärmar i chiffong, vilket ger en romantisk känsla. Klänningens eleganta design och rena linjer passar perfekt för den bruden som söker en tidlös och romantisk look.

Appropå romantiska ärmar – med sina förtrollande detaljer där spetsen faller ner på kjolen, är det här en riktig drömklänning för den romantiska bruden som älskar detaljer. Ta en närmare titt på spetsdetaljerna ett par bilder ner.

Vill du känna dig som en sagoprinsessa på din stora dag? Då är denna princessklänning med undertoner i beige/rosa med en fantastisk volym i kjolen det perfekta valet för dig. Med sin lekfulla stil kommer denna klänning att få dig att känna dig som om du svävar på moln, där de eleganta spetsdetaljerna förstärker den sagolika stilen. Låt denna drömklänning förverkliga din bröllopsfantasi!

Obs! Samtliga klänningar fotograferades sommaren 2023 och det är därför inte säkert att de finns kvar i vår bröllopsbutik i Göteborg just nu. Samtliga av våra 6 butiker runt om i landet har däremot liknande varianter för dig att älska!

Bröllopsfotograf: Emma Milosson
Florist: Kullafloristen