Den 21 september öppnar vi vår tredje butik med bröllopsklänningar och accessoarer i Sverige. Denna gång i Linköping och vi ser otroligt mycket fram emot att möta förväntansfulla brudar och säljare i denna region!

Vi har, sedan vi gick ut med nyheten, fortsatt vårt arbete med att låta Bröllopsbruket växa fram i Linköping.
Bröllopsklänningar har vi börjat få in. (WOW! Vilka brudklänningar vi fått in, ett axplock av dem visar vi längre ner i blogginlägget) Dessa har vi bland annat fått in genom vår uppskattade frakttjänst, som innebär att man som säljare kan skicka sin bröllopsklänning till oss oavsett var i Sverige man bor. Vi har också haft en inlämningskväll, där vi tog emot fantastiskt vackra second hand bröllopsklänningar från kvinnor i Linköping.

Vi har också tittat ut en passande lokal där showroomet kommer vara. Brudbutiken kommer ligga i Vasastan mitt i Linköping, där vi hittat en personlig och mysig lokal. Här är vi övertygade om att blivande brudar i Linköping kommer ha en mysig provningsupplevelse med mängder av vackra bröllopsklänningar att prova. Soffgrupp till varje provrum om man vill ha med sig smakråd och ett glas bubbel att avnjuta gör besöket extra speciellt. I Linköping, preics som i alla Bröllopsbrukets butiker, är provningarna helt kostnadsfria.

Håll utkik på instagram / facebook eller vår hemsida för mer information om invigningen som blir den
21 september.

Säkra din provning till hösten redan nu! 

Vi har precis öppnat upp bokningsschemat för höstens provningar i Linköping. Passa på att paxa din tid för provning redan nu.

Vill du sälja din bröllopsklänning i Linköping?

Det går bra att lämna in bröllopsklänningen på plats eller att skicka in den.
Börja med att skicka in din säljförfrågan till oss, så återkommer vi inom 2 dagar till dig!

 

Vill du se hur det såg ut när vi hade premiär i Stockholm och Göteborg?

Klicka här för att se mer