Är du mitt i planeringen av din stora dag och letar efter den perfekta bröllopsklänningen i Skåne? Då har du kommit till rätt plats! Bröllopsbruket Malmö är din ultimata destination för att hitta en brudklänning som kommer att göra din bröllopsdag minnesvärd. I vår bröllopsbutik på Glasbruksgatan 4A i Limhamn erbjuder vi ett brett utbud av bröllopsklänningar som passar alla olika stilar och budgetar.

Brudbutik i Skåne – Med ett utbud som imponerar

Vi förstår att varje blivande brud har en unik vision om sin drömklänning. Därför har vi satsat på att erbjuda ett omfattande utbud av bröllopsklänningar i Malmö, Skåne. Vi har noggrant kurerat vårt sortiment för att inkludera klänningar i olika stilar, material och siluetter för att möta de individuella behoven och önskemålen hos våra blivande brudar. Oavsett om du föredrar en romantisk, vintage-stil, en modern och chic design, eller en klassisk och tidlös klänning, så har vi något som kommer att tilltala dig. Sortimentet består av klänningar i storlekarna 34-56.

Bröllopsbruket Malmö. Bröllopsbutik med stort sortiment av second hand och nya brudklänningar.

Att hitta din bröllopsklänning i Malmö – En personlig bröllopsupplevelse

När du besöker vår brudbutik i Malmö, kan du förvänta dig en personlig och professionell upplevelse. Kristin, som driver Bröllopsbruket Malmö, ser tillsammans med övrig butikspersonal till att du ska trivas och hitta den perfekta bröllopsklänningen för din stora dag. Vi lyssnar på dina önskemål och preferenser och hjälper dig att välja en klänning som har precis det du söker efter.

Efter att du har hittat din drömklänning är det dags för nästa steg, nämligen sömnadsjusteringar. Nästan alla behöver hjälp med någon slags justeringar av sin brudklänning för att den antingen ska bli i rätt längd eller sitta perfekt i exempelvis axlarna. Sömnadsjusteringar bör ske ca 3 månader innan bröllopet, så se till att hitta din klänning i tid!

Malmöbutiken tipsar!

Efter att du har provat, och kanske även gått ut från butiken med din drömklänning, kan det vara skönt att få varva ner och njuta av den stora stunden som nyss var! Bröllopsbruket Malmö tipsar då om två ställen i närheten av butiken där du och ditt sällskap kan unna er en stund.

 

  • Mastio – italiensk restaurang på Dragörkajen 1A (11 minuters promenad).
  • Ateljén – Café & vinbar på Idrottsgtan 14 (2 minuters promenad).
Second hand bröllopsklänning i Skåne

Brudklänningar av hög kvalitet, både second hand och nytt

Vi strävar efter att erbjuda brudklänningar av högsta kvalitet till våra kunder i Malmö och Skåne eller vart än du reser från. Klänningarna i vårt sortiment är antingen beställda från leverantörer som erbjuder hög kvalitet och givetvis är våra second hand klänningarna hela och kemtvättade.

Brudslöjor och andra tillbehör

För att komplettera din brudklänning erbjuder vi även ett brett utbud av tillbehör, inklusive slöjor, hårdekorationer och smycken.

Exempel på brudklänningar från vårt begagnade sortiment

Varje vecka får vi in flera begagnade brudklänningar från brudar som vill sälja vidare sina klänningar. Nedan ser ni ett exempel på klänningar som i skrivande stund finns i vårt second hand-sortiment i Malmö.

Bröllopsbutik i Malmö med nytt och second hand - Bröllopsbruket
Bröllopsbruket Malmö. Second hand brudklänning.

Hitta din brudklänning hos Bröllopsbruket Malmö – din drömklänning väntar

Oavsett om du har drömt om en prinsessklänning med volanger och spetsar eller en enkel och elegant brudklänning, så har vi alternativ som kommer att matcha din stil och smak. Vårt mål är att se till att du känner dig självsäker och strålande när du går nerför gången, omgiven av dina närmaste och käresta, och att du har den drömklänning som du alltid har önskat dig. Vi ser fram emot att vara en del av din bröllopsresa och att hjälpa dig att förverkliga din vision om den perfekta klänningen för din stora dag. Besök vår bröllopsbutik i Malmö och upptäck den magi som våra brudklänningar har att erbjuda!

Boka provning hos Bröllopsbruket i Malmö här >>>

Prova bröllopsklänning hos Bröllopsbruket i Malmö, störst på modern second hand i Skåne.