Sällskapet

Är du en person som vill ha stöttning och vägledning när du känner dig osäker? Eller fattar du bäst beslut på egen hand? Ditt val av bröllopsklänning är viktigt och för många är det en trygghet att ta med sig personer man litar på. Fundera på hur du vill göra. Hos Bröllopsbruket finns det plats för både dig som vill komma själv och dig som vill ta med dig sällskap.

Underkläderna

Vid provning av bröllopsklänning kommer både Bröllopsbruket och det eventuella sällskapet du har med dig att hjälpa dig på med bröllopsklänningar du provar. Välj därför sköna underkläder som du känner dig bekväm och fin i. Praktiska detaljer som avtagbara BH-band eller uttagbara kupor i BHn är smart, då går det att anpassa efter vilken bröllopsklänning du provar. Hudfärgade eller vita underkläder är att föredra denna dag.

Känslan

Känslan inför provningen av bröllopsklänning är A och O. Ta fram ditt bästa jag. Lägg gärna på lite ögonskugga om du planerar att ha ögonmake på bröllopsdagen. Låt håret vara utsläppt istället för en alldaglig tofs. Då kan du se dig i bröllopsklänningen med utsläppt hår eller så fäster vi upp håret på plats. Undvik helst foundation eller puder på halsen  för att skydda bröllopsklänningarna du ska prova. Bär gärna din favoritdoft för att sätta extra guldkant på dagen. För att bibehålla klänningarna i bästa skick, rekommenderar vi att duscha innan ditt besök hos oss.

Träningspasset

Av erfarenhet vet vi på Bröllopsbruket att det allt som ofta blir en helt annan typ av modell av bröllopsklänning än det man hade tänkt sig från början. Ställ dig därför in på att prova så många bröllopsklänningar som möjligt. Inte minst för att utmana dig själv och de tankar du har om bröllopsklänning, men också för att vara säker på att du hittat just din bröllopsklänning. 

Tillbehören

Hos Bröllopsbruket ger vi dig möjligheten att prova bröllopsklänningen ihop med en rad utvalda smycken för att du lättare ska få känslan vad bröllopsklänningen passar ihop med. Vi har även skor i olika klackhöjder. Vet du redan nu vilka smycken eller tillbehör du vill bära på bröllopsdagen? Ta med dig dessa och prova ihop med bröllopsklänningen. Våra duktiga sömmerskor hjälper dig att få klänningen precis som du vill. Du kan addera detajler, axelband och midjeband. Vi bjuder på mycket inspiration. Har du egna förslag, ta med dig dessa!

Transporten

Alla våra showroom ligger belägna i lokaler som är enkla att besöka både kollektivt och med bil.

Hitta hit:

STOCKHOLM

GÖTEBORG

MALMÖ

LINKÖPING

VÄSTERÅS

UMEÅ

Välkommen till oss!