I söndags var det dags för den efterlängtade premiären! Hela 50 blivande brudar med tillhörande sällskap var nyfikna på konceptet och våra bröllopsklänningar. Vi är så glada och tacksamma för det enorma intresse och gensvar som vi redan har fått kring Bröllopsbruket.

Med bubbel i glaset florerade nyfikna besökar runt bland härliga bröllopsklänningar – de flesta begagnade men många även helt nya.

Väninnor, systar, mammor och en och annan blivande make var tålamodiga smakråd.  Vårt showroom var så fyllt av kärlek, vänskap och förväntan under hela dagen.

Flera gäster fann sin juvel och gick hem med sin drömklänning. Emellanåt var köerna till showroomen långa och många har därför gjort bokningar på vår hemsida, för att kunna få showoomet för sig själva och prova, vi ser fram emot att hjälpa er när ni kommer till oss!

Tillsammans denna premiärdag, fanns även Spira Food på plats i form av ljuvliga snittar och svensk-inspirerade tapas. Vi hade även florister från Ljunghs Blommor på plats samt hår-och makeup-artist från Pili.of.art.

Vi tackar alla som kom och besökte oss och önskar er lycka till på den stora dagen och fortsatt välgång med kärleken!