Bröllopsberättelse på Bröllopsbruket

Bröllopsberättelse

Skriv er bröllopsberättelse via formuläret nedan. Klicka sedan på "Skicka" så återkommer vi till dig så snart vi kan med ett förväntat datum för publicering.

Exempel: Anna & Kalle
Skriv stad + eventuell festlokal
Var kan vi nå bilderna? Skicka över länk + eventuella inloggnings/nedladdningskoder som behövs. Har ni inte fått alla bilderna levererade än kan ni maila över dem vid senare tillfälle till zanna@brollopsbruket.se.
Skriv namn samt eventuell hemsida / Instagramkonto för fotografen.
Hade ni något tema? Hur sammanfattar ni er dag?
Berätta om din provning på Bröllopsbruket. Vad var du ute efter för typ av klänning? Blev det den typ av klänning som du föreställt dig eller blev det något helt annat? Nytt eller second hand?

Kommer du sälja vidare din klänning via Bröllopsbruket?
Detta är främst information för oss, ifall vi kan hinta till blivande brudar om att just din klänning kommer finnas till försäljning framöver eller ej. 🙂 Frågan kommer garanterat dyka upp bland våra läsare.

Berätta om vigseln. Borgerligt eller kyrkligt? Fanns det några detaljer som var viktiga att få med?
Finns det något minne som känns extra speciellt som du vill dela med dig av? Här kan ni båda med fördel svara separat om ni vill.
Nu när du själv har gift dig är du proffs på bröllopsplanering, jämfört med de som precis börjat planera sitt bröllop. 🙂 Vilka är dina bästa tips för ett lyckat bröllop?
Finns det några leverantörer du vill lista (t.ex florist) så kan du göra det här.