#YESTOTHEPLANET

100% klimatkompenserad brudkollektion

Finns att beställa i storlek 34-58

Upptäck kollektionen i alla våra butiker

STINA

Stina är vår stilrena och vackra brudklänning för den tidlösa och hållbara bruden i klassisk ivoryfärgad crepe satin. Den här modellen representerar enkelhet i dess vackraste form som lyfter fram både dig, bukett och accessoarer på bästa sätt. Rena snitt och v-ringning både fram och bak. Lätt a-linje formad silhuett i kjolen samt dekorativa klädda knappar i ryggen som döljer dragkedjan samt ett midjeband som markerar din midja. 40 cm släp.

Pris: 8 495 kr

Stina brudklänning

CLARA

Clara är modellen för dig som söker en figurnära och sensuell brudklänning. Mönstret är i originell spets inspirerad av stencilrosor. Dekorativa off- shoulder straps och smala spagettiband som håller brudklänningen på plats. Djup rygg och avtagbart midjeband. Clara har ett vackert släp där spetsmönstret kommer fram på ett iögonfallande sätt. Detta är klänningen som får gästerna att häpna.

 

Pris: 9 995 kr

 

Clara brudklänning
Brudklänning Clara

ESTRID

Estrid är vår romantiska modell med böljande chiffongkjol och klättrande spetsapplikationer över liv, rygg och ärm. Den har ett avtagbart midjeband och en vacker, dekorativ t-shirt ärm. Spetsapplikationerna klättrar diskret ner över midjesömmen och blir ett med kjolen. Diskret skimrande paljetter i spetsapplikationerna och normal-djup rygg för god komfort som kan göras djupare efter önskemål. Kjolens vidd och generösa volym skapar ett påfallande vackert intryck av släpet som är 40 cm.

 

Pris: 9 995 kr

 

ANNIE

Linnéa Claesons favorit! Annie är vårt resultat av tidlös design med moderna snitt. En vacker brudklänning i lätt mermaid modell helt i ivoryfärgad och tålig crepe. Den har dekorativa knappar baktill som täcker dragkedjan och har en djup v-formad rygg och ett elegant släp på 40 cm. Annie är med sina rena snitt en underbar kombination av enkelhet och elegans som passar lika bra på utomhusvigseln som på den mer pampiga cermonin. Den följsamma crepen skapar tyngd i kjolen och släpet  faller underbart mot marken. Kombinera  gärna med boleron Liv.

 

Pris: 8 995 kr

Yes to the planet brudklänning
Annie brud

EMMA

Emma är en av våra ljuvliga modeller med en kjol i lätt och livlig chiffong. Den har ett boheminspirerat spetsliv av mjuk och hållbar spets och är v-ringad fram och bak. Fodret är i lätt nude som smälter in fint mot hudens ton. Ryggens djup är anpassad för att kunna bäras med korsett/BH men kan enkelt göras djupare efter önskemål. Den långa ärmen är gjord i stretchig spets med vackert v-format avslut. V-formningen i spetsen kommer igen i midjan som övergår i ett avtagbart midjeband. Knapparna i ryggen döljer den smidiga dragkedjan. Emma fulländas med ett 40 cm långt släp.

 

Pris: 7 995 kr

FELICIA

Felicia är den lantliga och romantiska brudklänningen med tunn och följsam tyllkjol i supersoft tyll som inte låter ett öga vara torrt på bröllopsdagen. Båtringad fram och v-ringad bak där ryggens djup slutar strax över BHs band och dekoreras av vackert klädda knappar som följer längs ryggslutet. Liksom våra andra modeller är det enkelt att djupa Felicias rygg efter önskemål. Spetsen har ett fantastiskt unikt mönster med romantiska inslag. Under spetsen vilar ett mjukt foder i lätt nude som skapar en varm och diskret ton. Spetsen fortsätter sedan ner på den ¾ långa ärmen. Det 40 cm långa släpet ramar in din bröllopslook.

 

Pris: 7 995 kr

 

brudklänning

BOLERO LIV

Liv är vår klimatkompenserade bolero och är ett stilsäkert val för den medvetna bruden. Tack vare sin ringning och sin täta spets i blom- och bladmönster, passar denna bolero till majoriteten av brudklänningar – inte minst till vår modell Annie. Boleron kommer med en diskret klädd knapp på varje sida i midjan samt med osynlig transparent tryckknapp, vilket gör den flexibel i midjestorlek. Knapparna i midjan ger dig valmöjligheten att antingen bära den loose-fit/lös eller knäppt med markerad midja. De dekorativa lösa ärmarna är både bekväma och stilmässigt en vacker accessoar.

 

Pris: 1 795 kr

Bolero liv