Bor du i Västerås, eller någonstans i Mälardalen och planerar bröllop? Kanske har du kommit till det stadiet när du letar bröllopsklänning? Då får du inte missa att prova bröllopsklänningarna som finns hos Bröllopsbruket i Västerås! I vår bröllopsbutik på Slottsgatan 6 i Västerås, troligtvis den mest fotograferade byggnaden i Västerås, kan du välja bland upp till 200 bröllopsklänningar!

Bröllopsbutik i Västerås – med MÅNGA brudklänningar att välja mellan

Lika många olika blivande brudar som finns, lika många olika brudklänningar kan du hitta i vår bröllopsbutik i Västerås. Här kan vi lova att det finns en brudklänning för varje blivande brud i Västerås som planerar bröllop, vårt storleksspann på brudklänningarna rör sig nämligen mellan storlek 34-54. Bröllopsklänning i plus size är generellt svårt att hitta, men inte om du besöker Bröllopsbruket!

Förutom både små och stora storlekar av bröllopsklänningar finns här också många olika silhuetter och modeller av klänningar. Vi blandar också second hand bröllopsklänningar med helt nya från kända märken som Jarice, La Novale, Bianco Evento, Hadassa och Abby Waits i butiken. 

Att hitta skräddarsydd bröllopsklänning i Västerås

När du besöker vår bröllopsbutik i Mälardalen, träffar du förutom alla härliga bröllopsklänningar, troligtvis Sara, som är grundare av Bröllopsbruket Västerås. Här finns också Västerås bästa sömmerska som hjälper till med justeringar av brudklänningar. En bröllopsklänning behöver nämligen ofta anpassas, kanske behöver man lägga upp bröllopsklänningen eller göra någon annan justering, detta hjälper bröllopsskräddaren till med, skrädderiet finns inne i bröllopsbutiken. Det finns många sömnadsjusteringar som är möjliga att göra på en bröllopsklänning, att lägga till eller ta bort axelband på bröllopsklänningen är till exempel något som sömmerskan i Västerås gör varje vecka. 

Bröllopsaccessoarer till bröllopet

Förutom brudklänningarna här i Västerås finns också en stor mängd accessoarer till bruden och bröllopet. Här kan du handla underkjolar till brudklänningen, slöja, hårsmycken till bröllopsfrisyren och de perfekta underkläderna att bära under bröllopsklänningen.

Upptäck vår webshop här >>>

Sara Lindgren är grundare till Bröllopsbruket i Västerås

Exempel på begagnade brudklänningar i Västerås

Varje vecka får vi in flera begagnade brudklänningar från brudar som vill sälja vidare sina klänningar. Nedan ser ni ett exempel på klänningar som i skrivande stund finns i vårt second hand-sortiment i Västerås.

Bröllopsbruket Malmö. Second hand brudklänning.

Prova brudklänning hos Bröllopsbruket Västerås

Blivande brudar i Mälardalen kan boka en härlig provning i bröllopsbutiken i Västerås och få prova några av de 200 bröllopsklänningar som väntar på dig. Du kan ta med dig upp till 4 personer som sällskap när du ska prova brudklänning hos oss – och missa inte att du kan boka en VIP-provning, med bubbel, choklad och plats för 8 i sällskapet. 

Bor du inte i Mälardalen, och har en bit att köra för att komma till vår bröllopsbutik i Västerås-Mälardalen? Varför inte passa på att göra din provning av brudklänning till något alldeles särskilt genom att bo på Västerås pärla, The Steam Hotel

 

Boka provning hos Bröllopsbruket i Västerås här >>>

Prova bröllopsklänning hos Bröllopsbruket i Malmö, störst på modern second hand i Skåne.

En blivande brud provar brudklänning i vår bröllopsbutik i Västerås