Vi växer och söker nu en vass och serviceminded säljare som vill jobba extra i vårt showroom i Sundbyberg!

Bröllopsbruket är Sveriges största mötesplats för blivande brudar och begagnade bröllopsklänningar och nästintill ensam i sitt slag. År 2018 öppnade Bröllopsbruket den första butiken i Göteborg. Redan 1 år senare, i januari 2019 öppnade Bröllopsbruket upp i Stockholm.
Bröllopsbruket säljer moderna second hand bröllopsklänningar i vackert inredda showrooms. En del av vårt utbud består även av helt nya brudklänningar från de senaste årens kollektioner, till ett förmånligt pris. Showroomet i Stockholm ligger i Sundbyberg, nära kommunikationer och bra möjligheter till parkering med bil.

OM JOBBET
Som säljare på Bröllopsbruket jobbar du med blivande brudar och hjälper dem att hitta sin drömklänning och tillbehör, såsom slöja, underkjol, smycken och underkläder. Du ser kunderna och vägleder dem genom processen att prova ut och hitta rätt klänning samt tar hand om klänningarna efter provning. Det är viktigt med en hög servicenivå och ett genuint intresse för kläder och människor.
Tjänsten innebär också en viss administration kring inlämning och uthämtning av brudklänningar, samt att se till att miljön i showroom är mysig och välstädad.
Vi tänder ljus och sätter på skön musik varje dag så våra gäster känner sig välkomna till en härlig stund och en lugn miljö.

DU SOM SÖKER
Vi söker dig som är varm, serviceminded och stil- och modeintresserad. Du är bra på att sälja och att skapa förtroende. Du har lätt för att få människor att känna sig avslappnade i din omgivning. Du är en kvinna som med fördel själv gått igenom en bröllopsupplevelse eller på annat sätt är insatt i bröllopsbranschen eller modebranschen.
OM TJÄNSTEN & ANSÖKAN
Tjänsten är placerad i Sundbyberg. Arbetstiderna är främst förlagda på lördagar och söndagar, men det kan även finnas möjlighet att arbeta vissa vardagar också.
Skicka in ditt personliga brev och ett kort cv till stockholm@brollopsbruket.se
Vi ser fram emot din ansökan!