.

 

 

.

 

Något gammalt något nytt.
Något blått något fått.

Vi säljer moderna second hand bröllopsklänningar i vackert inredda showrooms i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. En del av vårt utbud består även av helt nya brudklänningar från de senaste årens kollektioner, till ett förmånligt pris.
Provningsupplevelsen gör vi både personlig och lyxig för den blivande bruden.
Brudklänningen är ett svårprovat plagg. Den är svår att köpa på annons. Vi är övertygade om att en brudklänning inte ska provas i någon annonsförsäljares vardagsrum. En brudklänning ska provas i en miljö med bra belysning, kunnig personal och helst i sällskap av ett glas bubbel och med plats för medföljande sällskap om man önskar.
År 2018 öppnade Bröllopsbruket den första butiken i Göteborg. Redan 1 år senare, i januari 2019 etablerade sig Bröllopsbruket i Stockholm. Hösten 2019 öppnade ett showroom i Vasastan i Linköping och i januari 2020 öppnar vi ett showroom i Malmö.
Bröllopsbruket är Sveriges största mötesplats för blivande brudar och begagnade bröllopsklänningar och ensam i sitt slag.

 

Vår vision är att gifta ihop lyx och hållbarhet

 

 

 

.

 

 

.

Love is in the air!

Bröllopsbruket gillar relationer!
Kolla närmare på dessa fantastiska företag som vi valt att samarbeta med.

STOCKHOLM

GÖTEBORG

Ateljé Louise

LINKÖPING

Bröllopsbruket i media

Det är roligt att media har plockat upp vårt koncept vid flera tillfällen. Här är länkar till några reportage om Bröllopsbruket
Linköpingsposten
Oktober 2019
Bröllopsguiden
Augusti 2019
Sveriges Radio P4
Juni 2019
Sisters in Law
Mars 2019
Mitt i
Januari 2019
Göteborgs Posten
Mars 2018
Sisters in Law
Januari 2018

BRÖLLOPSBRUKET – Hos oss kan du köpa begagnad bröllopsklänning i en lyxig miljö