Vill du omges av vackra bröllopsklänningar och förväntansfulla blivande brudar? Tycker du att hållbarhet och lyx är ett vinnande koncept? Då har vi en mycket rolig och varierande tjänst för dig! 

Bröllopsbruket är Sveriges största mötesplats för blivande brudar och begagnade bröllopsklänningar och nästintill ensam i sitt slag. År 2018 öppnade Bröllopsbruket den första butiken i Göteborg. Redan 1 år senare, i januari 2019 öppnade Bröllopsbruket upp i Stockholm.

Bröllopsbruket säljer moderna second hand bröllopsklänningar i vackert inredda showrooms i Stockholm och Göteborg. En del av vårt utbud består även av helt nya brudklänningar från de senaste årens kollektioner, till ett förmånligt pris. Showroomet i Göteborg ligger i Sisjön men kommer på sikt flyttas till Krokslätt.

OM JOBBET

Som butiksbiträde på Bröllopsbruket arbetare du för ett varumärke med mycket gott rykte och hög kundnöjdhet. Du jobbar tätt ihop med Bröllopsbrukets grundare och får en trygg och bra upplärningsperiod.
Arbetet, som främst kommer vara förlagt på lördagar, innebär att du välkomnar provande sällskap med bubblande dryck, hjälper till med att ta fram och hänga tillbaka klänningar samt vägleder bruden genom provningsupplevelsen genom att ge råd och tips samt hantera betalningar.
Du kommer även ta emot kvinnor som önskar lämna in sin bröllopsklänning till försäljning hos oss.

DU SOM SÖKER

Vi söker dig som är varm, serviceminded och stil- och modeintresserad. Du har lätt för att få människor att känna sig avslappnade i din omgivning. Du är en kvinna som med fördel själv gått igenom en bröllopsupplevelse eller på annat sätt är insatt i bröllopsbranschen.

OM TJÄNSTEN & ANSÖKAN

Tjänsten är placerad i Göteborg, vårt showroom ligger idag i Sisjön men inom kort flyttar vi till Krokslätt.

Arbetstiderna är främst förlagda på lördagar, då vårt showroom har öppet mellan kl 10:00 – 17:30.
Det finns även möjlighet att ta fler arbetspass under veckan vid önskemål och vid behov.

Vill du arbeta med hållbarhet i en glammig tappning?
Sök till oss genom att skicka en 2-5 minuter lång video där du presenterar dig själv, vad du gjort sedan tidigare och varför du passar för detta jobb. Bifoga även ditt CV. Därefter tar vi vidare kontakt med dig kring hur vi går vidare i processen.
Video och CV – eller övriga frågor skickas till info@brollopsbruket.se

Vill du läsa mer om oss?

Vår story