Elina från ”Gift vid första ögonkastet” hittade drömklänningen hos Bröllopsbruket…
…men hittade hon drömprinsen? 
I den populära serien ”Gift vid första ögonkastet” som nu visas på SVT, får vi följa Elinas resa – från stunden på Bröllopsbruket i Stockholm, fram till altaret där hon får träffa sin blivande man för första gången.
HEJ ELINA, VARFÖR VALDE DU ATT BESÖKA BRÖLLOPSBRUKET?
– Jag tycker att det är viktigt att inte slösa, varken med sina pengar eller naturens resurser och i dessa tider kändes det verkligen inte rätt att köpa något helt nytt som man bara använder en gång och sen hänger upp i sitt redan överfulla vindsförråd, när man lika gärna kan köpa det begagnat, från någon som förmodligen bara använt plagget en gång, dessutom till en lägre kostnad. Så jag googlade på begagnade brudklänningar och ni kom upp. Jag tyckte också om upplägget att man fick ta med vänner/familj och göra en grej av provningen och såklart, att det fanns så många klänningar att välja mellan.
”Jag tyckte om Bröllopsbrukets upplägg med att man fick ta med sig vänner & familj ”
VARFÖR VALDE DU ATT MEDVERKA VID GIFT VID FÖRSTA ÖGONKASTET?
– Jag har varit singel ganska länge och känner mig äntligen redo att ge mig in i en seriös relation. Jag har dejtat en del men upplever att man aldrig riktigt kan veta vad den andra personen vill; vill han ha något seriöst eller är han bara ute efter att ha lite kul? Jag tänkte att här kan man ju vara säker på att personen är singel och att han förmodligen vill vara seriös. Samt, det är ju en otrolig lyx att få någon utvald till sig som är expertmatchad, pakterad och klar, jag såg det som världens bästa ”present” att få!
HUR VAR KÄNSLAN ATT GIFTA SIG MED NÅGON MAN ALDRIG TRÄFFAT?
– Jag trodde innan att jag skulle vara helt galet nervös, men jag var, konstigt nog, inte alls nervös. Jag är en person som har lätt att fokusera på ”uppdraget och prestationen”, så jag var nog så inne på det filmteamet sa att ”den här scenen kan inte tas om, du får bara en chans”, så det är möjligt att jag hade lite tunnelseende och bara körde på. 
KOMMER DU VILJA SÄLJA TILLBAKA BRÖLLOPSKLÄNNINGEN GENOM BRÖLLOPSBRUKET?
– Självklart kommer jag vilja sälja tillbaka bröllopsklänningen, av samma anledning som jag valde att köpa den hos Bröllopsbruket. Och jag vill att någon annan brud ska få chansen att känna sig minst lika vacker som jag gjorde. Jag älskar verkligen den bröllopsklänningen!
KAN DU REKOMMENDERA BRÖLLOPSBRUKET TILL ANDRA BLIVANDE BRUDAR?
– Utan tvekan, jag är supernöjd med allt, fantastisk service, ett hållbart tankesätt och en bröllopsklänning värdig en prinsessa, vad mer kan man önska sig. 
”Jag älskar verkligen den här bröllopsklänningen”

MISSA INTE VÅRA WEDDING STORIES

Weddingstory: Li & Erik

Weddingstory: Li & Erik

"Kunde vi inte komma till Italien, så fick Italien komma till oss"År 2020 visade sig bli ett riktigt turbulent år för alla brudpar som planerat sin stora dag till detta år. Pandemin har verkligen vänt upp och ner på hela bröllopsplaneringen för många. Inget undantag...

läs mer
Weddingstory: Titti & Fredrik

Weddingstory: Titti & Fredrik

Drömbröllopet som startade sin tankebana med Berlins open-air miljö, men som slutade med romantiskt tivoli-tema."Han frågade om jag ville dela en pizza"HUR TRÄFFADES NI? Vi båda kommer från samma ort, Vaggeryd och har gått på samma dagis till gymnasium. Men första...

läs mer
Weddingstory: Jenny & Per

Weddingstory: Jenny & Per

I vimlet bland folkdräkter och folkmusik träffades Jenny och Per. Inte visste de då, att de några år senare skulle gifta sig i liknande miljö, på sin alldeles egna gård dessutom. Följ med på Jenny och Pers fantastiska Hälsingebröllop!Hur träffades ni? Vi träffades för...

läs mer
Weddingstory: Josephine & Joakim

Weddingstory: Josephine & Joakim

Den 25e maj 2019 när naturen stoltserar med sin vårskrud förevigade Josephine och Joakim sina löften i Rosenhanska magasniet. Det lantligt bohemiska bröllopet präglades av vackra och enkla inslag.Hur träffades ni? JOSEPHINE BERÄTTAR | Jag och min man Joakim träffades...

läs mer
Weddingstory: Sara & Daniel

Weddingstory: Sara & Daniel

Den 4 maj knöt Sara och Daniel banden på Stora Holms säteri, ett renoverat häststall strax utanför Göteborg. Läs om deras romantiskt lantliga bröllop med inspiration från Toscana.

läs mer
Madeleine gifte sig med en främmande man

Madeleine gifte sig med en främmande man

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?Den frågan ställde vi till Madeleine Krånghed, som i dagarna skickat in och ska sälja sin fina bröllopsklänning hos Bröllopsbruket. Bröllopsklänningen kommer från märket Bianco Evento och har synts i TV-rutan under programmet...

läs mer
Från vårt showroom till den stora dagen!

Från vårt showroom till den stora dagen!

En vinterdag i januari besökte Josefin vårt showroom i Göteborg. Hon är en av alla de brudar som hade bestämt sig för att göra ett hållbart val och köpa en second hand bröllopsklänning. Efter att ha florerat bland alla vackra bröllopsklänningar och provat ett par,...

läs mer