Vi växer och söker nu en varm och serviceminded medarbetare som vill jobba extra i vårt showroom!

Bröllopsbruket är Sveriges största showroom för begagnade bröllopsklänningar, vi har 100% nöjda kunder och brinner för hållbarhet och exklusivitet.
Hit kommer blivande brudar som vill florera i vårt fint inredda showroom, bland våra moderna second hand bröllopsklänningar, i en härlig atmosfär tillsammans med bubbel och gott sällskap.
Vårt koncept har blivit både uppskattat och uppmärksammat, och vi behöver nu utöka vår personalstyrka och söker därför en person som vill bli en del av Bröllopsbruket.
Du som söker brinner för hållbarhet och kundservice. Du har en naturlig fallenhet för att få andra människor att känna sig både välkomna och bekväma.
Vi lägger stor vikt vid att din personlighet rimmar med vårt koncept – vi sätter alltid kundens upplevelse i första rummet.
Vi söker en person som vill bli timanställd hos oss. Schemat varierar utefter säsong med mellan en till två dagar i veckan, ofta lördagar och söndagar, ibland någon kväll i veckan.
Din roll blir att konsultera blivande brudar genom deras provningsupplevelse, hålla god ordning bland klänningarna i showroomet och att stå i kassan. Du kommer också ta hand om de inkommande brudklänningarna som kommer in till showroomet under dagen – granska klänningarna och skriva kontrakt med säljaren.
Du driver själv Bröllopsbrukets showroom de dagar du arbetar, och du är därför både ansvarstagande och van vid att hantera flera moment samtidigt.
Vill du ha en arbetsplats som bokstavligt talat är fylld av kärlek och få vara med och förgylla speciella ögonblick för blivande brudar? Skicka in ett personligt brev och ditt CV till: info@brollopsbruket.se